Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ABEE δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Το εργοστάσιο της εταιρείας στο Κρυονέρι Αττικής, είναι ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως στην παραγωγή ενεσίμων,  με υπερσύχρονες εγκαταστάσεις έκτασης 57.000τμ, στις οποίες περιλαμβάνεται και ένα ιδιαίτερα σύγχρονο εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου, έκτασης 2.500τμ. Η DEMO είναι πρώτη σε νοσοκομειακές πωλήσεις (σε αριθμό τεμαχίων) στα ενέσιμα προϊόντα όλων των μορφών, ενώ διαθέτει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα Έρευνας και Ανάπτυξης για τα ελεγχόμενης αποδέσμευσης ενέσιμα. Στην ιδιωτική αγορά το portfolio της εταιρείας αποτελείται από συνταγογραφούμενα σκευάσματα γενικής ιατρικής, καρδιολογικά, ουρολογικά, ογκολογικά, πνευμονολογικά, γαστρεντερολογικά και ιατροτεχνολογικά προϊόντα.   

Η DEMO εξάγει το 84% της ετήσιας της παραγωγής ενώ είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από  τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού και των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Με πάνω από 2.500 σκευάσματα εγκεκριμένα σε 85 χώρες και 970 άτομα προσωπικό, η DEMO στοχεύει στη διατήρηση της ηγετικής της θέσης και στην αξιόπιστη κάλυψη των αναγκών της αγοράς στην Ελλάδα και διεθνώς. 

H Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO τον Απρίλιο του 2020 πραγματοποίησε δωρεά 60 monitors μέτρησης ζωτικών λειτουργιών για τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων αναφοράς για Covid-19 του Ε.Σ.Υ, ενώ ως μέλος της ΠΕΦ, πρωτοστάτησε με τη δωρεά 40 κλινών ΜΕΘ υψηλής τεχνολογίας προς το ΕΣΥ.

Η εταιρεία έχει αποσπάσει 27 σημαντικές διακρίσεις, χρυσά βραβεία και επαίνους για την επιχειρηματική της πορεία και προοπτική.

Όραμα της εταιρείας είναι η παροχή ποιοτικών, αξιόπιστων και καινοτόμων φαρμακευτικών προϊόντων στην παγκόσμια αγορά γενοσήμων, βελτιώνοντας τη ζωή των ασθενών σε όλο τον κόσμο και εξασφαλίζοντας την σταθερή εμπιστοσύνη των πελατών της. Τέλος, το μότο του Δημήτρη Δέμου, ο οποίος είναι ο  Διευθύνων Σύμβουλος  της εταιρείας DEMO ABΕE είναι:

“Βρες σε τι είσαι καλός και γίνε ο καλύτερος!”