Η πλατφόρμα που θα φιλοξενήσει το φετινό EcoChem Day είναι το Hopin. Το βασικό εργαλείο, η βιντεοκλήση, ενσωματώνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να προσομοιάζει την περιήγηση σε μια πραγματική ημερίδα. Ειδικότερα, προφέρει εικονικούς “χώρους” για μεγάλα ακροατήρια, μικρές συζητήσεις αλλά και εκθέσεις σχετικές με το τι περιέχει η ημερίδα.

Ο πρώτος εικονικός χώρος στον οποίο βρίσκεται κάποιος μόλις φτάσει στο EcoChem Day είναι το Reception. Πραγματικά λειτουργεί σαν μια υποδοχή όπου η ομάδα μας σας καλωσορίζει στην εκδήλωση. Μπορείτε να επιστρέψετε στο Reception ανά πάσα στιγμή για να συμβουλευτείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης. 

Στη συνέχεια, και σύμφωνα με το πρόγραμμα, γίνονται οι κύριες ομιλίες στο χώρο του Stage. Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά τις ομιλίες με κεντρικό θέμα τις πράσινες διεργασίες που είναι άλλωστε και το βασικό αντικείμενο του EcoChem Day! 

Στο χρόνο ανάμεσα στις ομιλίες ο χώρος των Sessions δίνει τη δυνατότητα της αλληλεπίδρασης με τους ομιλητές αλλά και εκπροσώπους των χορηγών της εκδήλωσης. Είναι ένας χώρος δικτύωσης και άμεσης επαφής με την βιομηχανία καθώς τα Sessions επιτρέπουν σε κάθε έναν να συμμετέχει έχοντας ανοιχτή την κάμερα και το μικρόφωνό του. 

Η βόλτα του EcoChem τελειώνει στο Expo. Εδώ κανείς μπορεί να βρει βίντεο από κάποιες εταιρείες που φιλοξενεί αυτό το event και να τα παρακολουθήσει όποτε επιλέξει. Το Expo λειτουργεί όπως οι διάφορες οθόνες και τα banners που υπάρχουν τοποθετημένες στις δια ζώσης διημερίδες. 

Περισσότερες πληροφορίες για τη χρήση της πλατφόρμας, θα δοθούν στους συμμετέχοντες μέσω mail!

Δείτε τις οδηγίες για την πλατφόρμα του EcoChem Day!

Play Video